علت ریزش مو در زنان بالای 50 سال

علت ریزش مو در زنان بالای 50 سال

در این نوشته شما می خوانید

ریزش و رشد مو یکی از اتفاق های طبیعی است که در سر رخ میدهد.افراد معموال در روز۸۰ تا ۱۰۰ تار مو را از دست میدهند این نمیتواند نگران کننده باشد در صورتی که موی جدید رشد کند.ریزش مو زمانی اتفاق می افتد که موی جدید در سر رشد نکند،رشد نکردن مو در زنان بالای 50 سال میتواند دلایل مختلفی داشته باشد که در این مقاله علت ریزش مو در زنان بالای 50 سال و درمان آن را میخوانید، اگر میخواهید به این نگرانی پایان دهید این مقاله را از عطارباشی از دست ندهید…

علت ریزش مو در زنان بالای 50 سال

  • فقر آهن [ لیزین ]

طبق تحقیقات اغلب خانوم هایی که از ریزش مو و کم پشتی مو رنج می برند دچار فقر آهن ولیزین هستند. کار لیزین در بدن جا به جایی آهن است که موجب ساخت و ساز بدن می شود، بعضی از مواد مغذی که مهم ترین منبع لیزین هستند موادی مانند گوشت مرغ،سبوس، تخم مرغ، پنیر و بعضی از ماهی ها مانند ماهی ساردین استکه فقر آهن را کاهش می دهد.

علت ریزش مو در زنان بالای 50 سال

علت ریزش مو در زنان بالای 50 سال

  • تلوژن افلوویوم

تلوژن افلوویوم یک بیماری غیر ژنتیکی است، در این بیماری مو در پایان چرخه عمر خود قراردارد و ریزش میکند. این ریزش اکتسابی و غیر طبیعی است عواملی مانند دیابت، بیماری های کبدی، استرس حاد،دارو های بیماران قلبی و…داروها و بیماری هایی هستند که در اکثر زنان بالای 50 سال وجود دارد و مصرف می شود که موجب تلوژن افلوویوم می شود.

  • آلوپسی آره آتا

این یک اختلال خود ایمنی است که در آن سلول های بدن فولیکول را نمیشناسند و سیستم ایمنی بدن سلول های استعالی را برای مقابله با فولیکول می فرستند و همین امر باعث ریزش مو می شود. دراین اختلال ریزش مو به صورت واضح دیده می شود که شامل طاسی به شکل تکه ای و دایره ای می شود و رشد مو در آن اطراف متراکم می شود.

  • یائسگی

تغییرات هورمونی که در نتیجه اتمام دوران قاعدگی رخ می دهد می تواند باعث ریزش مو شود زیرا که در این دوران تولید برخی از هورمون ها کاهش و افزایش پیدا می کند که باعث می شود مو های سر نازک و کم تراکم و مو های زائد صورت ضخیم و پر تراکم شود.

  • کاهش هورمون استروژن و پروژسترون

در کاهش هورمون های جنس زنانه یعنی استروژن وپروژسترون می تواند اثرات آندروژن هورمون های مردانه را در خانومها افزایش دهد. به همین دلیل در دوران یائسگی و بعد از آن مو های پوست سر تحلیل رفته و فولیکول های مو نازک تر می شوند و در مقابل مو های زائد صورت افزایش پیدا می کند و مو های سر کند تر رشد می کند.

  • سندرم تخمدان پلی کیستیک

یک اختلال هورمونی شایع در میان زنان در سنین باروری سندرم تخمدان پلی کیستیک است (PCOS) که با عدم تعادل هورمون های جنسی است، این سندروم می تواند مشکلاتی از جمله ریزش مو، بی نظمی قاعدگی،رشد موی زائد،آکنده و… شود.

حتما بخوانید  روش های جلوگیری از سفید شدن مو و راه های درمان

درمان ریزش مو در زنان بالای 50 سال

1.درمان ریزش مو با تغذیه

داشتن یک سبک زندگی سالم و رژیم غذایی مناسب می تواند به شدت در سالم نگهداشتن مو ها و تقویت رشد آنها مؤثر باشد. یک رژیم غذایی مناسب باید ترکیبات مغذی مورد نیاز برای رشد مو را داشته باشد، مصرف انواع پروتئین، انواع ویتامین ها به خصوص ویتامینD,B,E و فولیکل اسید و… مصرف کافی لبنیات، سبزیجات تازه، مصرف مغز های خوراکی مانند آجیل، بادام، انواع ماهیو امگا، همگی می توانند به داشتن مو های سالمتر کمک کند و یک درمان برای ریزش مو زنان محسوب می شود.

علت ریزش مو در زنان بالای 50 سال

اهمیت مواد غذایی-مجموعه عطارباشی

2.درمان با شامپو های ضد ریزش

یکی دیگر از روش های تضمینی و مؤثر استفاده از شامپو سبغ کندش طلایی به همراه روغن کندش است که مکمل یکدیگر هستند تا امروز رضایت زیادی را داشته و برای درمان بسیار از مردم موثر بوده، این محصول علاوه بر درمان ریزش مو، شوره سر، خوره موو تقویت مو بسیار مفید است و بر پایه درمان ریزش مو تولید شده است کندش موجود در این شامپو گیاهی بسیار کمیاب و گران بها است که با خواص درمانی گردش خون در کف سر را تقویت کرده و با کمک کردن به فولیکول های مو باعث توقف ریزش و رشد مو میشود.

شما می توانید برای تهیه محصول و مشاوره رایگان باشماره 09390537170 تماس حاصل فرمایید.

3.درمان ریزش مو زنان با کورتیکو استروئیدها

این درمان یکی دیگر از درمان های ریزش موی زنان بویژه کسانی که به بیماری آلوپسی آره آتامبتال هستند است این روش یک روش درمان تزریقی است که میتواند به کسانی که دچار این بیماری شدند کمک کند، ریزش مو در افرادی که دچار بیماری آلوپسی آره آتا هستند به صورت تکه ایی و تصادفی است.

حتما بخوانید  ایا خوردن بادام ناشتا باعث لاغری میشود

4.درمان ریزش مو زنان با ورزش

یکی از کار هایی که سلامتی انسان را تضمین میکند ورزش است. گفته میشود ورزش حتی برسلامتی مو هم تاثیر گذار است، زیرا هنگامی که ورزش می کنیم عرق کردن باعث میشود که منافذ بسته پوست سر باز شوند و فضای کافی را برای رشد مو ایجاد کنند. تاثیراتی که ورزش بر روی رشد مو میگذارد عبارتند از:

  • افزایش جریان خون پوست سر
  • تولید سروتونین
  • اکسیژن رسانی بیشتر
  • جلوگیری از بیماری
  • از بین بردن سموم

5.رفع مشکلات هورمونی

یکی از موارد ریزش مو شدید در زنان برهم خوردن تعادل هورمون ها است. یکی از علائمی که نشان میدهد فرد دچار برهم خوردن هورمونی شده ریزش مو سر به شکل مردانه است. این ریزش به دلیل اختلالات هورمونی رخ میدهد و برای درمان باید به پزشک مراجعه کرد، پزشک برای درمان از روش هایی همچون کاشت مو، انواع درو های درمانی، لیزر تراپی و…استفاده می کند که راه پر خطری برای درمان است ریزش مو است برای درمان ریزش مو به روش گیاهی و تضمینی از شامپو گیاهی کندش عطارباشی استفاده کنید که از گیاه بسیار گران کندش تولید شده که تا به امروز قوی ترین گیاه درمان ریزش موی جهان شناخته میشود.

انواع ریزش مو در زنان

  • آلوپسی آندرژونیک

    این طاسییا ریزش مو الگوی زنانه است که بر اثر ژنتیکیاسابقه خانوادگی میباشد. این نوع طاسی در زنان به شکل کم پشتی کلی رخ می دهد.

  • آلوپسی آره آتا

    این نوع ریزش مو به صورت تکه تکه است که به طور ناگهانی روی سر اتفاق می افتد. این ریزش به طور معمول با یک یاچند تکه گرد طاس شروع می گردد.

  • آلوپسی سیکاتریک

    شرایطی است که با ایجاد جای زخم باعث ریزش مو می شود که قابل برگشت نیست، در این حالت مو می ریزد و فولیکول با بافت اسکار جایگزین می شود

  • آلوپسی های ناشی از آسیب

    این آلوپسی می تواند بر اثرآرایش مو باشد،ممکن است این اتفاق بر اثر استفاده نادرست از شانه های گرم، سشوار،اتو و یا استفاده از مواد شیمیایی خاص برای رنگ کردن و صاف کردن مو باشد.

علت ریزش مو در زنان بالای 50 سال

آلوپسی های ناشی از آسیب سشوار و اتو مو- مجموعه عطارباشی

سخن پایانی

یکی از مؤثرترین روش برای درمان ریزش مو استفاده از محصولات گیاهی است که از دیر باز مورد استفاده قرار گرفته است و همچنان ادامه دارد،شامپو سبغ کندش یک محصول کاملا گیاهی است که تا الان توانسته مؤثر و رضایت بخش باشد. شما می توانید با تهیه این محصول برچسب سلامتی به مو های خود بزنید زیرا طبیب متخصص تولید کننده با ترکیب چندین گیاه مانند بابونه، سبغ، کندش، هل و انار و… این شاهکار را تولید میکند.

1.5/5 - (2 امتیاز)
آیا این مقاله برای شما مفید بوده؟
سوالات و نظرات خود را میتوانید در این قسمت درج کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *